Rijschool Bussum

De rijschool in Bussum waar je jouw rijbewijs haalt

Rijles Company pakt het als rijschool in Bussum net even iets anders aan. Bij ons vind je net even iets meer digitale elementen zodat je gewoon via het internet aan het werk kunt met je theorie-examen. Waarom ook niet? Rijles in Bussum kan immers ook gewoon met de tijd meegaan. De digitale omgeving gebruiken we ook tijdens het leren autorijden in de praktijk. Op die manier kunnen we voortgang sneller waarnemen en worden probleempunten sneller door de instructeurs opgepikt. En om het je nog makkelijker te maken, bieden we gewoon een proefles aan. Neem jij binnenkort plaats achter het stuur van onze sportieve Golf 8 R-line?

Gratis proefles

Start vandaag met rijden!

Bel of mail ons voor meer informatie

  • +31 6 81 60 11 33

Pakketten voor rijles in Bussum

Uit ervaring weten we dat iedereen uniek is wanneer het gaat om auto leren rijden. Sommige mensen pakken het ontzettend snel op, waar andere mensen iets meer problemen hebben met bijvoorbeeld schakelen zonder tanden te poetsen. Dat is waarom we uiteenlopende pakketten op de website geplaatst hebben, met interessante kortingen op de totaalprijs. Er is ook een compleet pakket waarmee we je van A tot Z naar je rijbewijs helpen.

Weet je niet zo goed welke van de pakketten het beste bij je past? Ook daar hebben we een oplossing voor. Boek een proefles en onze instructeur kijkt hoe snel je nieuwe handelingen en informatie oppakt tijdens het autorijden. Aan de hand daarvan krijg je een voorstel op maat voor een lespakket. Ga je akkoord of kies je een ander pakket? Dan staan wij volledig voor de kosten van de proefles. Stel je de rijlessen toch nog even uit? Ook dan is de proefles volledig gratis. Zo weet je altijd precies wat de mogelijkheden zijn én krijg je professioneel advies van onze instructeurs.

Waarom kies je voor Rijles Company?

Onze rijschool in Bussum gaat niet alleen met de tijd mee. Tijdens onze rijlessen in Bussum hebben we de volledige aandacht voor jou. Met onze jarenlange ervaring weten we dat bepaalde handelingen voor sommige mensen erg lastig zijn. Andere mensen hebben faalangst, of vinden het lastig om op de snelweg te rijden vanwege de hogere snelheden. Daarom kijken we altijd naar waar jij goed in bent, waar je extra ondersteuning bij nodig hebt of de elementen die je veel sneller oppikt dan wij van tevoren ingeschat hadden. Vervolgens passen we het lesprogramma hierop aan.

Het gevolg is dat je veel minder rijlessen nodig hebt om je rijbewijs te halen. Dat bespaart flink op de kosten en zorgt er daarnaast voor dat je sneller aan het examen kunt beginnen. En dat is slechts een van de vele voordelen van onze rijschool in Bussum.

Rijles Company verzorgt overigens rijlessen in heel het Gooi en omgeving. Ook wanneer je buiten Bussum woont, ben je van harte welkom bij ons.

Wanneer begin jij aan de eerste rijles in Bussum?

Stel de eerste rijles in Bussum niet te lang uit. Het lijkt misschien een hele uitdaging, maar onze instructeurs zorgen er graag voor dat je direct ontspannen en zelfverzekerd achter het stuur plaats kunt nemen van onze Golf 8 R-line. Wanneer je eenmaal over de drempel bent, is het veel makkelijker om aan de slag te gaan met rijlessen in Bussum.

Bekijk onze lespakketten vandaag nog op de website of boek direct een gratis proefles zodat we kennis kunnen maken tijdens een proefrit van een uur. Je bereikt ons gemakkelijk via de WhatsAppbutton op de website. Wil je liever contact opnemen via een andere manier? Kijk dan eens op de contactpagina voor meer opties. Wij leggen de sleutels van de Golf alvast klaar voor je.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Contact ons