Rijschool Naarden

Rijschool in Naarden met oog voor detail

Als rijschool in Naarden hebben we de afgelopen jaren veel verschillende mensen in onze auto zien stappen. Mensen die met spoed rijlessen in Naarden nodig hadden omdat zij een andere baan wilden beginnen, mensen die net 17 geworden waren en direct aan de slag wilden met de rijlessen – en mensen die als 50-plusser nu eens echt wilden genieten van mobiel zijn. Voor onze ervaren en professionele instructeurs maakt het niet uit hoeveel kennis je hebt van autorijden, wat je leeftijd is of de problemen die je op de weg ziet voordat je de auto in stapt. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste stappen in de richting van het rijbewijs kunt zetten. En om dat nog wat makkelijker te maken, kun je direct starten met een proefles waarna we een pakket aan rijlessen in Naarden op maat samen kunnen stellen naar jouw behoefte.

Gratis proefles

Start vandaag met rijden!

Bel of mail ons voor meer informatie

  • +31 6 81 60 11 33

De rijschool in Naarden die meer digitaal doet

Rijles Company is de rijschool in Naarden die meer gebruik maakt van de digitale omgeving. We hebben gemerkt dat hierdoor betere resultaten behaald worden. Wanneer je gewoon online de theorie kunt bestuderen met testen en voorbeelden, draagt dit bij aan het niveau van jouw theoriekennis. Maar we gebruiken de digitale omgeving ook om de voortgang bij te houden van jouw praktijkverrichtingen. En dat is handig, want op die manier kunnen we makkelijker aanpassingen doen aan het lesprogramma, zodat je altijd rijlessen in Naarden op maat krijgt. Daarmee slaag je niet alleen eerder, de kosten zijn ook lager omdat je minder rijlessen in Naarden nodig hebt.

Wat is de beste optie voor mij qua rijlessen in Naarden?

Net als andere rijscholen hanteren we pakketten. We hebben verschillende mogelijkheden op de website staan. Zoals een compleet all-in-one pakket waarin je alles vindt om je vanaf het startpunt naar het laatste examen te helpen. Of gewoon een pakket met rijlessen in Naarden, opgedeeld in het aantal uren.

Wij weten echter ook dat het lastig is om te bepalen welk pakket bij de rijschool in Naarden geschikt is voor jou. Daarom bieden we een gratis proefles aan. Tijdens deze proefles, maakt de instructeur een inschatting over het niveau dat je hebt en hoe snel je nieuwe handelingen en informatie verwerkt. Aan de hand daarvan stellen we een speciaal pakket op maat samen voor je, dat helemaal ingericht is naar jouw situatie en wensen. Accepteer je het voorstel of kies je voor een andere rijschool in Naarden? Wij staan voor de kosten van de proefles én weten we precies waar we gaan beginnen om jou aan je rijbewijs te helpen!

Rijles in Naarden in een Golf 8 R-line

Rijlessen zijn altijd spannend. Maar we houden het tegelijkertijd graag leuk. Daarom zorgen we voor rustige, duidelijke en vriendelijke instructeurs die je graag op je gemak stellen. En als kers op de taart les je bij Rijles Company in een Golf 8 R-line. Jazeker, geen suffe auto, maar een lekker sportief model waarin je graag je kilometers maakt.

Moeten we de sleutels vast pakken?

Wil jij binnenkort beginnen met jouw rijlessen in Naarden? Wil je lessen bij een rijschool met duidelijke afspraken, aandacht voor detail en een luisterend oor voor jouw wensen? Boek dan vandaag alvast je proefles, zodat we kennis kunnen maken terwijl jij je eerste meters in onze lesauto maakt. Je bereikt ons gemakkelijk via de WhatsAppknop op de website. Je kunt ons ook bereiken via de contactpagina of telefonisch op 06 81 60 11 33 van 9:00 tot 21:00 uur. We leggen de Golfsleutels graag alvast voor je klaar zodat je direct weg kunt rijden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Contact ons